torstai 25. kesäkuuta 2009

Michael Jackson R.I.P




















Popin kuningas Michael Jackson on kuollut 50-vuotiaana Los Angelesissa. Los Angelesin oikeuslääkäri vahvisti CNN:lle, että Jackson menehtyi torstaina kello 14.26 Yhdysvaltain länsirannikon aikaa, eli kello 23.26 Suomen aikaa.

Oikeuslääkäri Fred Corralin mukaan Jacksonille tehdään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus ilmeisesti perjantaina. Jacksonin ruumis siirrettiin sheriffin helikopterilla yöllä Suomen aikaa UCLA-sairaalasta oikeuslääketieteen laitokselle.

Jackson kiidätettiin aiemmin torstaina sairaalaan hänen saatuaan sydänkohtauksen. Hän oli syvässä koomassa sairaalaan saapuessa.

Michael Jacksonin veljen Jermaine Jacksonin mukaan lääkärit yrittivät elvyttää tähteä tunnin ajan.

Jakcsonia jäi suremaan hänen kolme lastaan: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson ja Prince "Blanket" Michael Jackson II.

Jacksonin sisko LaToya juoksi itkien sairaalaan kuultuaan tiedon veljensä kuolemasta.

- Voin vain kertoa, että perheenjäsenet itkevät, kommentoi Jacksonin perheen lakimies Brian Oxman CNN:lle.

Jacksonin kotiin Los Angelesin Bel-Airiin hälytettiin ambulanssi kello 12.26 päivällä Kalifornian aikaa.

Ambulanssimiehistön saapuessa paikalle, ei Jackson enää hengittänyt. Elvytysyritykset eivät auttaneet ja hänet kiidätettiin Ronald Reagan UCLA -sairaalaan.

Jacksonin oli määrä palata pitkältä esiintymistauolta ensi kuussa, kun hänen piti aloittaa Lontoossa maaliskuuhun saakka kestävä konserttisarja. Jacksonin oli tarkoitus laulaa peräti 50 konsertissa.

Toukokuussa Jacksonin avauskonserttia päätettiin lykätä viidellä päivällä, kun sen uudeksi ajankohdaksi ilmoitettiin 13. heinäkuuta.

Tuolloin tapahtuman järjestäjät korostivat, ettei lykkääminen johtunut Jacksonin terveydentilasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti